Harika İşler Takımı

Nis

Harika İşler Takımı Medya Desenformasyonu nedir öğreniyor. İnternette yayınlanan her habere inanmamamız gerektiğini öğrendik.Yalan haber bulup onları Twinspace forum sayfasında yayınladık.

Pınar KORUN/Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Karışık okul takımımız Merhamet Takımıyla webinarımızı yaptık.10 Okuldan karışık öğrenci takımımız Merhamet Takımı ile

e-Twinning'deki Twinspace sohbet odasına girip fikirlerimizi paylaştıktan sonra medya okuryazarlığı ile ilgili bulmaca ürettik. Öğrencilerimizi medyadaki doğru ya da yanlış haber konusunda ne yapmamız gerektiği hakkında bilgilendirmede bulunduk.

Pınar KORUN/Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi ve Harika İşler Takımı olarak tüm Polislerimizin Polis haftasını kutlarız.

Harika İşler Takımı Ocak Ayı Öğrenci Webinarımızı gerçekleştridik.

Webinarımızda e-Safety yani e-güvenlik nedir,ne yapmamız gerekir öğrendik.Bununla ilgili anketler yaparak bilinçlendik.

Harika İşler Takımı-Pınar KORUN

Harika İşler Takımı olarak bu ayki çalışmamız Empati idi. Kendimizi Görme engellilerin yerine koyarak gözerimizi bağlayıp resim yaptık.Ve herkes ne hissettiğini yazdı.

Videomuzu sonuna kadar izlemenizi rica ediyoruz.Şükretmemiz gereken bir sebep daha olduğunu hatırladık.

Harika İşler Takımı olarak okullarımızdaki öğrencilerimizi kaynaştırmak adına karışık öğrenci takımları oluşturduk.Okulumuz olarak Merhamet,Empati,Saygı,Hoşgörü,Anlayış,Sevgi ve Özgüven olarak 7 gruba ayrıldHarika İşler Takımı olarak okullarımızdaki öğrencilerimizi kaynaştırmak adına karışık öğrenci takımları oluşturduk.Okulumuz olarak Merhamet,Empati,Saygı,Hoşgörü,Anlayış,Sevgi ve Özgüven olarak 7 gruba ayrıldık.Pınar KORUN Merhamet takımına liderlik yapacak ve 6B sınıfındaki öğrencilerimiz de Hoşgörü,Anlayış,Sevgi ve Özgüven takımlarında yer aldı. Bu hafta karışık takımlarımızın ilk öğrenci webinarlarını gerçekleştirdikık.Pınar KORUN Merhamet takımına liderlik yapacak ve 6B sınıfındaki öğrencilerimiz de Hoşgörü,Anlayış,Sevgi ve Özgüven takımlarında yer aldı. Bu hafta karışık takımlarımızın ilk öğrenci webinarlarını gerçekleştirdik

Harika işler takımımıza ait olan "Empati" konulu logo çalışmalarımızı incelemek için lütfen galerimizi ziyeret ediniz.