HEDEF 2024

Ekm

Öğrencilerimizi sınava en güzel şekilde hazırlamak ve düzeylerini, eksik kısımlarını görebilmek adına sık sık deneme sınavları gerçekleştiriyoruz. Bunlardan bir tanesi daha gerçekleştirdik. Gerçek sınav ortamına en yakın koşulları sağlayarak adım adım sınava hazırladığımız çocuklarımıza başarılar diliyoruz.

Ekm

17 Ekim 2023 Salı günü saat 11.00 de okulumuzda çok kıymetli eğitimci yazar Dr. Faruk Öndağ'ı ağırlayacağız. Motivasyon Fırtınası konulu seminerle öğrencilerimize zorlu sınav zamanlarında destek olmayı hedefliyoruz. Seminer sonrası kıymetli hocamız kitaplarını imzalayacaklardır.

Eyl

Bu yıl sınava hazırlık senesinde olan 12.sınıflarımıza yönelik olarak düzenlediğimiz, akademik başarıyı arttırmak için motivasyon buluşması adı altında kahvaltı organizasyonumuzu gerçekleştirdik.Güzel ve keyifli bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.