Learning

Nis

Learning While Having Fun projemizde öğrencilerimiz WORDWALL web2 aracıyla meslekleri Arapça ve İngilizce öğrendiler.Karışık takımlarla e-Safety ile ilgili kahoot oyunu oynadılar. Hayallerindeki meslekleri çizerek Arapça ve İngilizce ne olmak istediklerini yazdılar.

Hava durumlarıyla ilgili kitap tasarladılar. Linkimizden kitabımıza ulaşabilirsiniz.

Nis

Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi bu seneki ikinci projemiz Learning While Having Fun adındaki projemizdir. Pınar Korun hocamız Rize'de Hüseyin Rüştü Altunbaş Ortaokulu'ndaki İngilizce hocası Mehtap Kalyoncu ile kurmuştur. Projemizde yabancı dili eğlenceli bir şekilde öğrenmek hedeflenmiştir. Ve çeşitli web2 araçlarıyla uygulamalar kullanılacaktır. Proje 5 aylıktır(Kasım-Mart), iletişim dili İngilizce uygulama dili Arapça'dır. Ermenistan,İspanya,Portekiz,Romanya,Slovenya,Yunanistan ve Türkiye olmak üzere 7 ülke ortakları mevcuttur.Hocamız 7.sınıflarla yürütecektir. İl çalışmalarında Avatar tasarımı yapmış ve Avatarlarıyla İngilizce Arapça kendilerini tanıtmışlardır.