One Language One Person

Arapça Öğretmenimiz Pınar Korun'un kuruculuğunu yaptığı One Language One Person-Bir Dil Bir İnsan projesinde 5 öğrencimizle birlikte (İlker Alp M,Efe Kaya K,Ebubekir A,Eymen Yağız Y,Yusuf Seha B.) Ocak ayında Avatar maker programıyla kendi avatarını tasarladılar.Voki ile hem İngilizce hem Arapça kendilerini tanıttılar. Şubat ayı öğretmen webinarını ve Şubat ayı öğrenci webinarını tamamladılar.

Kendileri  projelerinde adım adım yol alırken biz de okul olarak kolaylıklar diliyoruz.

Ock

Kuruculuğunu yaptığım yeni projemiz OLOP-One Language One Person- Bir Dil Bir İnsan.Bu projede farklı dillerde eğitim veren öğretmenlerle bir araya gelerek dil eğitiminin aslında zor olmadığını göstermek. Şimdilik projemizde 10 Türk 15 de farklı ülkelerden öğretmenlerimiz var.Şimdilik Türkiye,Sırbistan,Romanya,Moldova Cumhuriyeti,Gürcistan,İtalya,Portekiz,Arnavutluk,Hırvatistan,Azerbaycan ve Ürdün olmak üzere 11 ülkeyi ortak olarak ekledim.Projede Arapça,İngilizce,Portekizce vs birçok dilden amacımız birkaç kelime dahi olsa öğrenebilmek. Şimlik yazıyorum çünkü daha da farklı ülkelerden öğretmenlerimiz gelmekte.Öğrenci şeçmelerini tamamlamaya çalışıyorum. Bu projede farklı ülkelerle eşleşmeler yapacağız ve yabancı dillerimizi kullanarak öğrendiğimiz dilleri unutmamaya çalışacağız ve birçok web2 aracı kullanarak Arapça ve İngilizcemizi geliştireceğiz.

PINAR KORUN-ARAPÇA ÖĞRETMENİ