Okulumuzda Gerçekleştirilen Denemelerin Analizleri Velilerimizle Paylaşıldı

12. sınıflarımıza bu sene yapılan TYT ve AYT denemelerinin sonuçları analiz edilip, puan ve net değişimleri incelendi. Sonuçlardaki değişimler öğretmen ve öğrencilerimizle paylaşıldı, bireysel olarak oluşturulan deneme karneleri de velilerimizle paylaşılmaya devam ediliyor. Uygulanan son TYT denemelerinin sonuçlarına göre; matematik dersi net ortalamalarında gerileme görülürken, tarih, biyoloji ve geometri derslerinin ortalamalarında artış gerçekleşmiştir.  AYT denemelerinin sonuçlarına bakıldığında sayısal sınıflarımızın puan ortalamalarında sene başına göre artış kaydedilmiş, eşit ağırlık puan ortalamalarında ise son 2 denemede çok ufak bir düşüş gözlenmiştir. Deneme sonuçlarına göre üniversite hazırlık çalışmalarımız ve öğrencilerimizin bireysel çalışma planları gözden geçirilerek YKS hazırlıklarımız devam etmektedir.

16-03-202316-03-202316-03-202316-03-2023

Yayın: 16.03.2023 - Güncelleme: 16.03.2023 10:15 - Görüntülenme: 182