Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Öğrencimiz Melikşah´ı Tebrik Etti.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Öğrencimiz Melikşah´ı Tebrik Etti. Haberimizle ilgili ayrıntılara ulaşmak için lütfen tıklayınız...

Merhaba Değerli Ziyaretçilerimiz,

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul İmam Hatip Liseleri Arasında Yapılan Hutbe Okuma Yarışması´nda İSTANBUL BİRİNCİSİ olan 12-H Sınıfı öğrencimiz Melikşah KILDİZE´yi tebrik etti. Yarışma sonrası kılınan cuma namazının ardından öğrencimizle bir süre sohbet eden Sayın Cumhurbaşkanımız, öğrencimizi tebrik etti, 6 Mayıs 2016 tarihinde Malatya´da yapılacak olan Türkiye Finalinde öğrencimize başarılar diledi ve sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sayın Cumhurbaşkanımıza teveccühlerinden ve ilgilerinden ötürü şükranlarımızı sunuyor, öğrencimize 6 Mayısta yapılacak olan Türkiye finalinde başarılar diliyoruz.

Saygılarımızla,

Web Sitesi Ekibi

2015-2016_8 Nisan 2016_Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Hutbe Yarışmasında İstanbul Birincisi Olan Öğrencimiz Melikşahı Tebrik Etti.2015-2016_8 Nisan 2016_Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Hutbe Yarışmasında İstanbul Birincisi Olan Öğrencimiz Melikşahı Tebrik Etti.2015-2016_8 Nisan 2016_Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Hutbe Yarışmasında İstanbul Birincisi Olan Öğrencimiz Melikşahı Tebrik Etti.

Yayın: 12.04.2016 - Güncelleme: 06.03.2023 12:24 - Görüntülenme: 1243