Okul Aile Birliği Aylık Gelir Gider Durumu (Ağustos2023-Ocak2024)

Değerli Anneler Atık Yağ Toplanması...

Evimizdeki atık yağların kontrolsüz bir şekilde lavabolara dökülmesi suların da kirlenmesine yol açmakta, suyun arıtılmasını zorlaştırmaktadır. Geri dönüşümü yapılması durumunda ise ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktadır. Biz de okulumuzda bu yağları toplayarak hem suların kirlenmesini önlemek hem de geri dönüşüme gitmesini sağlamak hem de okulumuza gelir sağlamak istiyoruz. Toplanan yağlar ayda bir yetkili firmaya satılarak elde edilecek gelir OAB ne bağış olarak aktarılacak, çocuklarımıza alınacak ödül, kutu oyunu, kitap, top, vb. de kullanacağız.

Her pazartesi evde biriken yağlarımızı korunaklı bir şişe ya da kap içerisinde Okul Aile Birliği odasının önüne bırakmalarını rica ediyoruz.

Desteğiniz için teşekkür ediyoruz.

Eyl

Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi 2023- 2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem (2023/1 Dönemi) ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri

15 Eylül - 02 Ekim 2023 tarihleri arasında kayıt kılavuzları doğrultusunda yapılacaktır.

NOT: Açık Öğretim Bilgi Yönetim sisteminde biyometrik fotoğrafı olmayan öğrencilerimiz yüz yüze yapılacak olan uzaktan eğitim dönem sınavlarına giremeyeceklerdir.

Yeni kayıt yaptıracak öğrenciler ve kayıt yenileyecek öğrencilerden biyometrik fotoğrafı eksik olanların ilgili bankalara kayıt ücreti yatırdıktan sonra

yüz yüze eğitim kurumlarına giderek biyometrik fotoğraflarını sisteme yükletmeleri gerekmektedir.

Açık Öğretim Liselerine Geçişlerle İlgili Genelge için tıklayınız

İlk Kayıt Kılavuzu için tıklayınız        Kayıt Yenileme Kılavuzu için tıklayınız

1. DÖNEM YAZILI SINAVLARI DUYURUSU: https://www.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2023_09/15150059_AcYk_OYretim_KurumlarY_SYnav_Duyurusu.pdf

Genelgeye ulaşmak için tıklayınız.

Eyl

Haz

Değerli Öğretmenler siz de ekibimize katılmak isterseniz formu dikkatli bir şekilde doldurunuz. İhtiyaç halinde başvuran CV ler incelenecek ve size ulaşılacaktır.

Tem

2023-2024  Eğitim Öğretim Yılı İçin Okulumuz Öğrencilerini Taşıyacak Servis İletişim Bilgileri