T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2023

Haz

11 VE 12. sınıflarımıza yönelik hazırladığımız Hedef 2023 afiş çalışmalarımız...

Haz

  Okul olarak akademik başarıya çok önem vermekteyiz.Özellikle YKS hazırlık sürecinde olan önümüzdeki yıl 12. sınıfa geçecek olan 11.sınıf öğrencilerimiz ile yaz tatilinde de kurslarımızı aksatmadan devam ettirme kararı aldık. Bu konuda bize destek olan okulumuz öğretmenlerine çok teşekkür ediyor, tüm çabamızın öğrencilerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak olduğunu hatırlatmak istiyoruz.

Haz

Okulumuzda YKS’ye hazırlanan öğrencilerimizin sınava yönelik ilgi, istek ve motivasyonlarını yüksek tutmak adına müdürümüz Mehmet YETGİN ve okul rehber öğretmenimiz Emre MIZRAK tarafından seminer çalışması gerçekleştirilmiş, öğrencilerimizin sınavlara hazırlık süreci ve üniversitelerle ilgili soruları cevaplanmıştır. 

Seminere katılan öğrencilerimizin en iyi şekilde yararlanabildiği bir program geçirmiş olmalarını temenni ediyor, kendilerine sınavlarda başarılar diliyoruz.

Nis

Mrt

Okulumuzda 11 ve 12.sınıflarımız için ara tatilde YKS hazırlık kampı 23 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Toplamda 40 saat matematik kursu yapılmış, tamamlanan kurs programı sonunda ders başarı sınavı gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme sınavı sonuçları değerlendirildiğinde öğrencilerin ilk dönem sonunda yapılan deneme sonuçlarına göre artış gözlenmiştir.

Mrt

Mrt

12. sınıflarımıza bu sene yapılan TYT ve AYT denemelerinin sonuçları analiz edilip, puan ve net değişimleri incelendi. Sonuçlardaki değişimler öğretmen ve öğrencilerimizle paylaşıldı, bireysel olarak oluşturulan deneme karneleri de velilerimizle paylaşılmaya devam ediliyor. Uygulanan son TYT denemelerinin sonuçlarına göre; matematik dersi net ortalamalarında gerileme görülürken, tarih, biyoloji ve geometri derslerinin ortalamalarında artış gerçekleşmiştir.  AYT denemelerinin sonuçlarına bakıldığında sayısal sınıflarımızın puan ortalamalarında sene başına göre artış kaydedilmiş, eşit ağırlık puan ortalamalarında ise son 2 denemede çok ufak bir düşüş gözlenmiştir. Deneme sonuçlarına göre üniversite hazırlık çalışmalarımız ve öğrencilerimizin bireysel çalışma planları gözden geçirilerek YKS hazırlıklarımız devam etmektedir.

Ock

21.11.2022 tarihinde başlatılmış olan denemelerimiz her hafta bir sonraki gün olacak şekilde belirlenmiş olup, bu şekilde her hafta bir deneme uygulanarak yıl boyunca devam edecektir. sınav haftalarında deneme uygulamamız olmayacaktır. Öğrencilerimize duyurulan lise deneme takvimimize buradan ulaşabilirsiniz

Kas

Ekm

Ekm

Ekm