proje degerim ol

Nis

Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında da eTwinning projelerinde hız kesmiyor. ''Değerim Ol'' adındaki değerler eğitimini çocuklarla yaşayarak etkinlikler yaparak öğretmeyi hedefleyen bu projeyi Azerbaycan-Türkiye ortaklığı ile Azerbaycan'dan Shabnam Nagiyeva hocamızla, Arapça Öğretmeni Pınar Korun hocamız kurmuştur. 5B sınıfı ile Din Kültürü öğretmenimiz Betül YÜCEL hocamız ,5C sınıfı ile İngilizce Öğretmeni Huri AYTEPE hocamız,5A sınıfı ile Pınar hocamız projeyi yürütmektedir. Projemiz bir aylıktır ve Saygı,Hoşgörü,Merhamet ve Empati konularını işleyeceklerdir. Öğrencilerimizle öğretmenlerimiz bu projede voki,avatarmaker,collagemaker,chatterpix,canva,readbookcreater,storyjumper,vivavideo,teammaker gibi çeşitli web2 araçlarını kullanacaklardır.

Kasım ayının ilk haftasında Azerbaycan ve Türkiye olarak Öğretmenlerimizle tanışma toplantısı yaptık. Öğrenci seçimlerimizi yaptık. Çocuklarımızla beraber web2 aracı voki ile kendimizi tanıttık. Avatarmaker ile avatarlarımızı tasarladık. Saygı ile ilgili en güzel fotoğraf çekimlerimizi yaptık tüm öğrenci kolajlarıyla takvim tasarımı yapacağız.