Yabancı Dil Çalışmalarımız

Haz

Yabancı Dil ağırlıklı bir okul olarak sene sonu ingilizce çalışmalarımızdan birini daha gerçekleştirdik. 7. sınıflarımız arasında gerçekleşen ingilizce tekerleme gösterimizden videoları izleyebilirsiniz. Çalışmayı hazırlayan İngilizce öğretmenimiz Emel Arabacıoğlu'na emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizin dil yeteneklerini geliştirmek, dili aktif kullanmalarına katkıda bulunmak, özgüvenlerini artırmak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz.

Bu etkinliklerimizden bir tanesi de İngilizce tiyatro idi. Artık gelenekselleşmiş masallarımızın İngilizce versiyonlarını öğrencilerimiz sergiliyor ve yeteneklerini gözler önüne seriyorlar.

Bu emek dolu çalışmanın sergilenmesinde çok büyük özveri ve fedakarlık gösteren İngilizce Öğretmenlerimiz Huri Aytepe ve Mine Aydanoğlu'na çok teşekkür ediyor,çalışmalarından dolayı kutluyoruz.

Eyl

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı Kapsamında Seviye Tespit Sınavı Gerçekleştirildi.