Yabancı Dil Çalışmalarımız

Nis

Okulumuz eTwinning projelerine  bir yenisini daha ekledi.

Bu yıl katıldığımız projelerden biri, İngilizce öğretmenlerimiz den Huri Aytepe'nin kurucu ortak olduğu "Every Day Is A New Day" adlı proje. Türkiye, İspanya, Almanya, Polonya ve Bulgaristan'dan ortakların yer aldığı projede 5. sınıf öğrencilerimiz günlük yaşamlarından kesitler paylaşarak farklı yaşam tarzları ve kültürel uygulamalarla ilgili farkındalık kazanacak, aynı zamanda Web 2 araçlarını kullanarak hazırlayacakları proje ürünleriyle teknolojik okur-yazarlıklarını geliştirecekler. İletişim dilinin İngilizce olduğu proje, öğrencilerimizin öğrenmekte oldukları yabancı dili gerçek hayatta kullanmalarına ve geliştirmelerine olanak verecek.  Dili günlük hayata entegre edeceğimizden dil öğrenimini çocuklarda olumlu etkileyecek, farklı bir dili konuşmanın çekingenliğini  farklı ülkelerden öğrenciler ile iletişim kurdukça dili konuşmada ki acemiliği  yavaş yavaş atıp  kendilerine olan özgüvenlerini kazanacaklar.

Nis

Ortaokul bölümümüzün 2.katında çocukların doyasıya kitap okuduğu, kaliteli vakit geçirdiği alanımızda ki kitaplığımızda artık  dil kitaplarımız da yerini aldı. İngilizce öğretmenlerimiz, öğrencilerin de yardımı ile kitaplığı öğrenciler için hazır hale getirdi. Öğrencilerin yaşam alanlarını  çeşitlendirmeye, çiçeklendirmeye, genişletmeye devam ediyoruz.

On the second floor of our secondary school department, our language books have now taken their place in our library, where children read books to the fullest and spend quality time. Our English teachers made the library ready for the students with the help of the students. We continue to diversify, bloom and expand the living spaces of students.

Nis

Traditional Meals, Foods İn Our Countries... We have come to endİngilizce öğretmenimiz Huri Aytepe'nin 5.sınıflarımız ile yürüttüğü Romanya, Türkiye, İspanya ın  ortağı olduğu  eTwinning projemizin sonuna geldik. Projede göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı öğrencilerimiz sertifikalarını almaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.