Haz

Okulumuz Teknoloji ekibi ile bir proje daha hayata geçti.

Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Gamze Çapar danışmanlığında Teknoloji ekibimizin lise kademesindeki öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen, okulumuza ait mobil uygulamanın tanıtım sunumu idarecilerimize yapıldı.ÇekimApp ile önümüzdeki yıl kullanıma hazır olan uygulamamız hem öğrencilerimize hem de öğretmenlerimize büyük bir pratiklik sunacak.

Projede, öğle aralarında bile  büyük bir özveri ile çalışan teknolojiye meraklı gençlerimizi tebrik ediyoruz.

Unutmayalım ki "Gelecek Bilişim İle Gelecek"

Haz

Çok çalıştığımız,  çokça güldüğümüz,  bol bol eğlendiğimiz ama en çok da öğrendiğimiz bir yılı daha geride bıraktık. Güzel bi tatili hakettik.

Tatile çıkmadan  önce yıl boyu başarılarıyla bizi gururlandıran, çalışmalarıyla büyük gurur duyduğumuz bütün öğrencilerimizi alkışladık ve ödüllendirdik.

Hüzün dolu vedalarımız da var bu yıl.8 yıllık Arapça öğretmenimiz Pınar Korun ve okul aile birliğimiz Türkan Tekke ile bu yıl yollarımız maalesef ayrılıyor fakat gönül bağımız her daim devam edecektir.Kendilerine okulumuz  ve öğrencilerimiz için yaptıkları kıymetli çalışmalar için çok teşekkür ediyor, yeni yollarında başarılarının devam etmesini diliyoruz.

Bütün öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize şahane bir tatil geçirmelerini diliyoruz.

Haz

Okulumuzda bir gelenek halini alan tesbih etkinliğimizi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz aracılığı ile bu yıl da gerçekleştirdik.

Emek veren, çaba gösteren herkese teşekkür ediyoruz.

Haz

8.sınıf ögrencilerimiz için planlanan ve okulumuz bünyesinde gerçekleştirmiş olduğumuz Filiografi Sanat Eğitimi tamamlanmıştır. Bu konuda kısa sürede önemli çalışmalar ortaya çıkaran Teknoloji Tasarım öğretmenimizi ve destek olan idarecilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencimizin dilinden filiografi zanaatının uygulama aşamalarını hep birlikte izleyelim..

Haz

Bütün bir yılın yorgunluğunu atmak adına öğretmenlerimizin sınıfları ile düzenledikleri pikniklerimizden kareler...

Haz

Çekmeköy İmam Hatipli olmak ayrıcalıktır.İlmek ilmek bilgi işlediğimiz çocuklarımızı yeni ufuklara doğru yolcu ederken, unutulmaz anıları da beraberlerinde olsun istedik. Bu özel günü onlar ve velileri için daha da özel kılmak adına emek veren başta Pınar Korun öğretmenimize ve tüm öğretmenlerimize, idarecilerimize, okul aile birliğimize çok teşekkür ediyor, bütün öğrencilerimizi yolunuz açık olsun çocuklar diyerek uğurluyoruz.

Haz

ÇEKİMDER kitap yarışmasında bir ikincilik iki mansiyon ödülünü okulumuza taşıyan öğrencilerimiz tebrik ediyor, öğretmenleri Nuray Özdemir'e emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

Daha önce gerçekleşen bilgi yarışmalarında kendi kademelerinin galipleri olan 9-A, 10-C ve 11-A sınıflarımız finalde yarıştı.Bilgi Yarışması Finali'nin galibi, bilgi birikimleriyle izleyenleri hayran bırakan 11-A sınıfı oldu. Yarışmacılarımıza, izleyici öğrencilerimize, ödül takdirinde bulunan okul idaremize, soru katkısı sunan öğretmenlerimize ve yarışmayı hazırlayan Hasan Türkan hocamıza teşekkür ederiz.

Haz

12. Sınıflarımızı mezun ettik. Rabbimiz sınavlarınızda da başarılar getirsin.

Mezuniyet programımıza Çekmeköy Kaymakamı Sayın Resul ÇELİK, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan BAYRAK, Çekmeköy Belediye başkan yardımcısı Sayın Fatih SIRMACI, Okul idaremiz, Öğretmenlerimiz, Velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyor, yollarının hep açık olmasını temenni ediyoruz.

May

LGS'ye sayılı günler kala Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği ÇABA kapsamında gerçekleştirilen son prova sınavımızı uyguladık. Gerçek bir sınav ortamında,iki oturum şeklinde, koşulları tam anlamıyla sağlayarak gerçekleştirdiğimiz sınavımızın öğrencilerimiz için faydalı olmasını temenni ediyoruz.

May

15-21 Mayıs Gençlik Haftası Kapsamında Çekmeköy Voleybol Genç Erkekler Gençlik Kupası Müsabakaları Okulumuzun Ev Sahipliğinde Okulumuz Spor Salonunda Gerçekleştirilen Turnuvada Okulumuz Şampiyon Olmuştur. Öğrencileri ve Öğretmenimizi Tebrik Ederiz.

May

15-21 Mayıs Gençlik Haftası Kapsamında Çekmeköy Gençlik Kupası Kros Yarışlarına Hem Ortaokul Hem Lise Öğrencilerimizle Katılım Sağladık. Katılım Sağlayan Öğrencilerimizi ve Öğretmenimizi Tebrik Ederiz.

May

Namaza Çekim projemiz kapsamında öğrencilerimizi ödüllendirmeye devam ediyoruz.

May

Dönem sonuna doğru yaklaştığımız şu günlerde sınava hazırlık sürecinde olan 12. sınıflarımızla hem nefes almak hem de küçük molalar vermek adına piknik organizasyonu yaptık. Hem öğrencilerimiz hem de onlara eşlik eden öğretmenlerimiz için keyifli olduğunu düşündüğümüz bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 5B sınıfı öğrencilerinden Ömer Dinar iller arası düzenlenen Karate şampiyonasında şampiyon olup hepimizi gururlandırdı. Öğrencimizi tebrik ediyor daha nice başarılara imza atmasını temenni ediyoruz.