Ekm

Sözlerin çarpıştığı ve fikirlerin yarıştığı münazara yarışmasının şampiyonu belli oldu.

Okulumuzun birçok yarışmadan birincilikle dönen münazara takımı Edebiyat öğretmenimiz Turhan Salcı koordinatörlüğünde il genelinde gerçekleştiren yarışma için hazırlandılar ve sonuç ile hepimizi gururlandırdılar. Öğrencilerimizi ve değerli öğretmenimizi yürekten kutluyor,kendilerini tebrik ediyoruz.

Ekm

Filiografi çalışmalarının kişiye kattığı nörolojik, fizyolojik ve psikolojik kazanımlarını anlatarak çektik besmelemizi. Başladık çakmaya.. İlk izlerimizi nakşettik, kadife kaplı ahşaplarımıza..Daha çok yapacak işimiz, dokuyacak motifimiz, edinecek tecrübemiz var.

Ekm

Öğrencilerimizi okumaya özendirmek maksadı ile oluşturduğumuz okulumuz Anka kitap kulübü için başvurularımız başladı. Son başvuru tarihi olan 5 Ekimi sakın kaçırma!

Eyl

Ali Ömer Uygulama Camiimizde Cuma namazında halka açık bir şekilde  öğrencilerimizden Abdussamed, Cuma imamlığı ve hatipliği yerine getirdi. Yine öğrencilerimizden Kadir ve Yusuf da Cuma müezzinliğini yerine getirdiler.

Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Eyl

Okulumuzun bahçesindeki Ali Ömer camiinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin hazırladığı Mevlid Kandili programımızı gerçekleştirdik. İlahilerle, dualarla bu güzel gecede emek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, programı hazırlamada büyük katkısı olan Meslek dersleri öğretmenlerimiz Adem YİĞİT ve Hasan Türkan' a teşekkür ederiz.

Eyl

Yeni bir eğitim-öğretim yılına başladığımız bugünde Çekmeköy Belediyesinin yaklaşık 50 bin öğrenci için hazırladığı kırtasiye setlerini öğrencilerimize ulaştırdık.

Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere,öğretmenlere ve velilere hayırlı ve de uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

Eyl

11 Eylül Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak olan sınıflarımıza ait ders programlarımızı yayınladık. Ulaşmak için lütfen aşağıdaki linke tıklayıp programı indiriniz.

Eyl

2023-2024 eğitim-öğretim yılında geçerli olacak yeni ders giriş ve çıkış saatlarimiz tabloda belirtildiği gibidir.

2023-2024  yılından itibaren geçerli yeni okul kıyafetlerimiz;

2023 YKS Sonuçlarımız

Tem

Çekmeköy Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Çekmeköy Halk Eğitim Merkezi'nin Desteğiyle Beden Eğitimi Öğretmenimiz İbrahim MARHAM Tarafından Başlatılan Voleybol ve Futsal Çalışmaları 03.07.2023 Pazartesi Günü Okulumuz Spor Salonunda Başlamıştır.

5. Sınıflar Geleneksel Kur'an Şenliğimiz'i büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik.

Bizi yaratan, kelamını rehberimiz yapan Yüce Rabbimiz'in ismiyle  ilk emri düstûr edinerek  "Oku" maya başladık elhamdülillah.

Peygamberimiz Efendimiz'in  (s.a.v.) en hayırlı olarak müjdelediklerinden olabilmek için ömrümüz boyunca öğrenmeye, öğretmeye, okumaya, ve yaşamaya niyet ettik Kur'an'ı azîmüşşânı.

Bu yolda bize destek olan idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim razı olsun hepsinden.