E-Spor Turnuvasında şampiyonuz. E-spor alanında okulumuz zorlu bir mücadelenin ardından şampiyon olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği Dürüstlük Bakkalımız 'ı büyük bir heyecanla açtık .Velilerimizin emeğiyle özenle hazırlanan ürünlerimiz kendin al kendin öde usulüyle alıcılarıyla buluştu. Bakkalımız bugün de kaldığı yerden devam ediyor. Bekleriz efendim.

Her yıl gerçekleştirdiğimiz artık okulumuzda gelenekselleşen dürüstlük bakkalımızın bugün açılışını yaptık. Her öğrencimizin kendisinin alıp kendisinin ödeme yaptığı, herhangi bir satış görevlisisin ya da denetimin olmadığı bu bakkalda kontrolü sağlayan tek kişi öğrencimizin kendisi ve vicdanı.

Bakkalımız bugün ve yarın satışa devam edecektir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim YılıÇekmeköy Okul SporlarıGenç Erkekler Masa Tenisi İlçe Birinciliği

Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi : 3

Ömerli Hikmet Tevfik Ataman Çok Programlı Anadolu Lisesi : 1

Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi : 3

HÖV Tunç Çapa Anadolu Lisesi : 1

Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi : 2

Özel İELEV Lisesi : 3

Yarı Final Müsabaka SonucuÇekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi : 3

Özel SEV Lisesi : 1

Final Müsabaka Sonucu Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi : 3

Özel İELEV Lisesi : 1

Takımımız Oynadığı 5 Maçın 4'ünü Kazanarak Çekmeköy Şampiyonu Olmuştur.

Öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik eder, beden eğitimi öğretmenimiz İbrahim Marham'a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Değerli Veliler, sevgili öğrenciler 5 Şubat Pazartesi itibari ile başlayacağımız ikinci dönemimizin hepimiz için hayırlı ve de verimli geçmesini temenni ediyor yeni ders programlarımızı sizlerle paylaşıyoruz.

Lütfen aşağıdaki linke tıklayınız...

Ock

6B sınıfı öğrencilerimiz ile bugün Bilim Üsküdar gezisindeydik. Organize eden,eşlik eden bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz, ara tatil öncesi son haftayı verimli kılmak adına bir çok etkinlik ve organizasyon planladı öğrencilerimiz için. Bugünki etkinliğimiz 6A sınıfı ile Bilim Üsküdar idi. Keyifli vakit geçiren öğrencilerimiz için faydalı olmuş olduğunu temenni ediyoruz.

Ock

Ara tatil öncesi son haftamızı verimli geçirebilmek adına sabah ilk derslerimizi okuma saati olarak değerlendiriyoruz.

Ock

Mübarek üç ayların gelişini 6-A sınıfımızda hediyeleşme sünnetini yaşayarak kutladık. Emeği geçen bütün velilerimize, sınıf öğretmenimize ve öğrencilerimize Regâib ikramı hazırlayan velimiz Şerife hanıma çok teşekkür ediyoruz. Hayırları kabul olsun.

Ock

"Gerileyen, duralayan, bayatlayan çağrıyı tazelemek, yenilemektir diriliş." Yeniden diriliş için, Anka Kitap Kulübümüz'ün 2. kitabı olan Diriliş Neslinin Amentüsü'nün tahlilini 16 Ocak Salı günü gerçekleştireceğiz inşaAllah.

Ock

Anka Kitap Kulübü'nün ilk kitabı olan Gençlerle Başbaşa'nın tahlilini okulumuzda kulüp öğretmenlerimizin rehberliğinde gerçekleştirdik. #Dünyaya geliş amacımız, gerçek Saadet nedir, ben kimim, irademi olumsuz etkileyen unsurlar ve bunlarla mücadele etme yolları nelerdir?# Gibi soruları tek tek ele aldık. Tahlilimizde bizi yalnız bırakmayıp ikramlarıyla öğrencilerimizi mutlu eden 7-A sınıfı velilerimize ve bu kitapla bize çalışma ve irademizi etkin ve hak yolunda kullanma konusunda yol gösteren Ord. Prof. Dr. Ali Fuat Başgil'e dua etmeyi de unutmadık. "Genç arkadaşım;bu düsturları okuyup unutasın diye değil, kulağına küpe yapasın ve ileride beni anasın diye yazdım. Senden beklediğim beni hayırla yad etmendir."

Ock

Uygulama Camimizin İmam hatibi Erkan Ekinci hoca tarafından her çarşamba yapılacak şekilde bu çarşamba da öğle arasında meslek dersleri zümre odamızda ortaokul öğrencilerimizle Hadis sohbeti gerçekleştirildi.

Ock

Bize güç ver. Cihad meydanını,Pehlivansız bırakma Allahım!Kahraman bekleyen yığınlarını,Kahramansız bırakma Allah'ım!Bilelim hasma karşı koymasını,Bizi cansız bırakma Allah'ım! Kur'an ve Din derslerimize, mazlum coğrafyada bulunan bütün Müslüman kardeşlerimize başta Filistin olmak üzere, tez vakitte düşman zulmünden feraha zaferle çıkmaları için minik gönüllerimizden dökülen dualarla yürekten hep beraber âmin diyerek başlıyoruz. Biz bir ümmetiz ve biriz hangi coğrafyada olursak olalım.

Ock

6-B sınıfı öğrencilerimiz, düzenli Kur'an okumayı sağlamak amacıyla Kur'an dersimizde başlattığımız hatimlerini tamamladılar. Hatim duamız sınıf öğrencimiz Mehmet Eray tarafından yapıldı. Duamızda, hasta olan arkadaşlarımız ve Filistin başta olmak üzere bütün Müslüman kardeşlerimizi de unutmadık.

Duamızın ardından öğrencilerimize çeşitli ikramlarda bulunan 6-B sınıfının kıymetli velilerine çok teşekkür ediyoruz.

Ock

“Yâ Rabbî! Kıyâmete kadar bizim yolumuzda bulunanlar, bizi sevenler ve ömründe bir kere türbemize gelip rûhumuza Fâtiha okuyanlar bizimdir… Bize mensub olanlar, denizde boğulmasınlar; âhir ömürlerinde fakirlik görmesinler; îmanlarını kurtarmadıkça ölmesinler; öleceklerini bilsinler ve haber versinler ve de ölümleri denizde boğularak olmasın!..”

Bu dua şemsiyesinin altına girebilmek için şehrimizin büyük evliyâullâhından, hayatı dersimizde bize örnek teşkil eden Aziz Mahmud Hüdayi Hazretleri'ni Din dersimizin bir ödevi olarak ziyaret ettik. Ziyaretlerini velileriyle beraber gerçekleştiren 5-A-B-C sınıfı öğrencilerimiz sunumlarını ve ziyaret esnasındaki duygularını arkadaşlarıyla derste paylaştılar.